Zert deltar idag och imorgon på den årliga konferensen som föreningen FTI anordnar. FTI står för föreningen för teknisk information.

Konferensen vänder sig främst till de som arbetar med teknikinformation och företag som säljer produkter och tjänster inom området teknikinformation.

Konferensen hålls i Göteborg. Några av de spännande föreläsningarna man kan lyssna på är: Telias övergång från Ms Word till Madcap Flare, hur man blir bättre i sin dokumentation och hur man kan fortsätta leverera global kommunikation idag.

 

Förutom föreläsningar så är det även gruppdiskussioner, stora mingelmöjligheter och sedan utställning med företag inom branschen teknikinformation.

Zert deltar på FTI både för att träffa befintliga kunder och potentiellt nya kunder och för att samla på oss mer kunskap för att fortsätta ligga i framkant med vårt verktyg CLM som hanterar teknisk dokumentation.

FTI

FTI är en förening som stöttar och främjar teknikinformatörens verksamhet. Detta gör man genom att sprida kunskap om själva yrkesrollen och verka för att vi utvecklar ett gott svenskt tekniskt språk. FTI har funnits sedan 1964 och varit med och hjälpt utvecklat den svenska teknikinformationen.

Förutom att man anordnar konferenser där människor inom branschen kan mötas, så sprider man information via sin hemsida, via sin medlemsarena och genom att ge företag inom branschen möjlighet att nå ut med sin produktinformation till användarna.

Läs mer om FTI

Zert CLM

Vi har verktyget för att hantera din teknikinformation -CLM har allt för att skapa, samla, underhålla och publicera flerspråkigt teknisk material.

Läs mer på vår hemsida eller kontakta oss så berättar vi mer!