Boka demo

Tjänst

Vi demonstrerar gärna våra program för dig, antingen på plats eller via webben. Bocka för vilket eller vilka program du är intresserad av i formuläret så återkommer rätt konsult till dig.

Nyheter

vibrationer

Vibrationer från arbetsutrustning – vad är det som gäller?

Vibrationer från arbetsutrustning är ett återkommande problem på många arbetsplatser. Här går vi igenom när vibrationer kan vara skadliga och hur riskbedömning ska genomföras.

Snöskottning av tak – ett riskfyllt arbete

Snöskottning av tak är farligt och på vintern gör snö, is, kyla och blåst jobbet extra farligt. Det är viktigt att rätt säkerhetsutrustning används.

regelmodell

Ny regelmodell från Boverket ska bidra till ökad effektivitet och fler bostäder

Boverket har fått i uppgift från regeringen att se över myndighetens bygg- och konstruktionsregler. I arbetet med översynen har Boverket tagit fram en ny regelmodell för byggprocessen ska bli enklare och mer effektiv.

Bättre lösningar med Zerts webbtjänster och expertis

Zert utvecklar webbaserade tjänster inom riskhantering och teknisk dokumentation. Tjänster som gör det enkelt att komma åt det du behöver, när du behöver det, oavsett var du är. Våra webbaserade produkter låter dig hantera och samla allt du behöver, på ett och samma...
ändringsföreskriften

Ny ändringsföreskrift av AFS 2017:3 träder i kraft i februari

Den 1:a februari 2021 träder ändringsföreskriften AFS 2020:10 i kraft. Ändringsföreskriften avser ändrade övergångsbestämmelser.

Hur kan ditt företag börja återanvända innehåll på bästa sätt?

Återanvändning av innehåll kan användas för att mäta ett företags förmåga att skala innehållsproduktion och distribution. Effektiv återanvändning frigör skribenter från repetitiva uppgifter med lågt värde, och ökar deras effektivitet.

Peter Levisson ny vd för Zert AB

Zert styrelse har utsett Peter Levisson till ny vd för Zert AB.

Julhälsning från Zert

​Tack för det gångna året 2020 blir ett år vi alla kommer att minnas. På grund av covid-19 har mycket förändrats, men istället för att ställa in är det många som ställt om. Mer än någonsin har vi använt oss av digitala lösningar för att samarbeta och jobba effektivt...
ccms

Zert CLM – CCMS som allt-i-ett lösning för teknisk dokumentation

Zert CLM är i grunden ett CCMS (Component Content Management System), som innebär att istället för att hantera innehåll på dokumentnivå som ett CMS, hanterar ett CCMS innehållet på en komponentnivå som till exempel bilder, fraser, tabeller och kapitel för att maximera återanvändningen.

saas

Vad är SaaS? – Software as a Service

SaaS är ett kostnadseffektivt alternativ till en traditionell IT-lösning, istället för att kunden köper eller bygger IT-infrastrukturen själva, sköts all administration av leverantören.