Boka demo

Tjänst

Vi demonstrerar gärna våra program för dig, antingen på plats eller via webben. Bocka för vilket eller vilka program du är intresserad av i formuläret så återkommer rätt konsult till dig.

Nyheter

AFRY förvärvar mjukvaruföretaget Zert AB

För att ytterligare stärka det digitala erbjudandet förvärvar AFRY mjukvarubolaget Zert AB.

Zert AB är nu certifierad för informationssäkerhet ISO 27001

För oss som leverantör av molntjänster har en säker hantering av information alltid varit viktigt och högprioriterat. Genom certifieringen har vi fått ett kvitto på att vi arbetar på rätt sätt. Hela processen från första gap-analysen till godkänt certifikat har tagit...

Arbetsmiljöverket inspekterar användningen av särskilt farliga ämnen

Nu inleder Arbetsmiljöverket inspektioner av användningen av särskilt farliga ämnen. Zert kan hjälpa er på flera sätt med kemiska risker

Zerts konsulter nyckelspelare när SCA Obbola miljardsatsar

När SCA tog beslutet att expandera pappersbruket i Obbola och bygga världens största kraftlinermaskin med en projektbudget på 7,5 miljarder kronor, så anlitades konsulterna vid Zert i ett tidigt skede.

Rekordfå dödsolyckor under pandemiåret 2020

Under 2020 var det rekordfå dödsolyckor på arbetet i Sverige, totalt 29 stycken, men hittills under 2021 har redan 23 dödsolyckor inträffat.

EN ISO 1034-1:2021 – Uppdaterad standard för pappersmaskiner

Pappers- och massaindustrin är något som vi på Zert tycker är extra intressant och nu har den styrande standarden EN ISO 1034-1 uppdaterats!

Ny medarbetare på Zert - Adrian Bergström

Adrian Bergström, ny medarbetare på Zerts kontor i Umeå!

I juni började Adrian Bergström hos Zert på kontoret i Umeå. Läs mer om hur det gick till här!

Scandinavian Pile Driving lyfte sin dokumentation till nästa nivå med Zert CLM

Scandinavian Pile Driving AB är ett företag som utvecklar och tillverkar olika typer av grundläggningsredskap som monteras på grävmaskiner. De hade länge letat efter ett system som kunde hålla ordning på samt effektivisera produktion och översättning av manualer.

Vad innebär nya MDR för medicintekniska produkter

Den 26:e Maj 2021 började de nya EU-förordningen om medicintekniska produkter (2017/745) att gälla. Den 26:e Maj 2022 börjar även EU-förordningen om medicintekniska produkter för in vitro-diagnostik (2017/746) att gälla.

byggprodukter

Byggherrens ansvar över val av byggprodukter

Byggherren ansvarar för att välja lämpliga byggprodukter med bedömda egenskaper till projektet. Som stöd i det valet finns information som lämnas med produkten.