Boka demo

Tjänst

Vi demonstrerar gärna våra program för dig, antingen på plats eller via webben. Bocka för vilket eller vilka program du är intresserad av i formuläret så återkommer rätt konsult till dig.

Nyheter

säkerhetsutbildning

Erbjudande från Zert – säkerhetsutbildning på distans för hantverkare och entreprenörer

Sedan 1994 har vi på Zert jobbat med att förbygga risker på arbetsplatser. Vår säkerhetsutbildning riktar sig både direkt mot hantverkare och entreprenörer.

Foto: SCA

Zert AB vann stor upphandling i SCA:s projekt Expansion Obbola

Nu är det klart, det blir Zert som ska hålla i riskhantering och CE-märkningen i projektet Expansion SCA Obbola. Zert AB mötte upp mot de tuffa kraven.

Vi på Zert önskar er en God Jul och ett Gott Nytt År!

Efter ett fantastiskt spännande och hektiskt år så är det nu dags för oss att ta lite ledigt, fira Jul & Nyår och ladda batterierna inför 2020.

Scandinavian Pile Driving AB väljer Zert CLM

Vi på Zert kan stolt presentera att SPD, Scandinavian Pile Driving AB har valt vår webbtjänst Zert CLM för att hantera sin tekniska dokumentation.

Ny hemsida!

Vår hemsida har fått ett nytt utseende och är byggt för att du som besökare lätt ska hitta det du söker efter.

SIL – säkra instrumentsystem på Kokeriet SmurfitKappa Piteå

Zert har just avslutat uppdraget att föra ett 40 tal säkerhetskretsar till godkännande och CE-märkning.

ISO 20607:2019 Nytt tjänstepaket i Zert CLM

Tjänstepaketet innehåller det du behöver för att producera bruksanvisningar som följer maskindirektivet och den nya standarden ISO 20607:2019.

Kemiska risker och hur man förebygger dem!

Det bästa sättet att förebygga risker är att göra riskbedömningar för att hitta vilka risker som finns och sedan ta fram åtgärder som gör att risken minskar

Därför behöver ditt företag en teknikinformatör

I en värld med allt mer avancerad teknik runt omkring oss är det viktigt att företagen som tillverkar produkter gör det enkelt för användare att förstå hur produkterna de ska användas.