Zert utökar nu sin personalstyrka genom att anställa Erik Boman till kontoret i Umeå. Här får du lära känna honom bättre.

 

Allt eftersom Zert vuxit och fått fler uppdrag har behovet av nya medarbetare ökat. Denna gången kommer supporten få ytterligare stöd av Erik som tidigare har jobbat som supporttekniker.

Erik växte upp i Bureå som ligger ungefär två mil söderut från Skellefteå där han började sin jobbresa som teknisk support. Han flyttade till Umeå 2015 för att studera på Umeå Universitet till Högskoleingenjör inom Elektronik och Datorteknik och sedan dess har han bott kvar. Erik har ett stort intresse av teknik och IT vilket har visat sig på de företag han tidigare vart anställd på. Senaste sommaren var Erik på IOC Telia i Umeå där han jobbade som nätverksingenjör. Med start i början på februari jobbar Erik här med oss på Zert.

Det som gjorde att Erik fick upp ögonen för just Zert var att det är ett modernt växande företag som inte räds för att ta på sig nya utmaningar.

”När jag var på intervju med Zert förstod jag att Zert är ett hårt arbetande team av nära sammansvetsade kollegor och kände att jobbet skulle passa mig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.”, berättar Erik. ”Tack vare att Zert är ett mindre företag med tät kontakt mellan de anställda fungerar det väldigt bra när beslut ska tas och man får respons direkt när man har en fundering.”

Varierande arbetsuppgifter är viktigt enligt Erik och det är något som visat sig snabbt när han började sätta sig in i arbetsuppgifterna.

”Det som är viktigt för mig är att arbetsuppgifterna är varierande och att jag har möjlighet att utvecklas samt ta på mig nya utmaningar allt eftersom jag lär mig mer om kundernas och deras behov.”

Vad kommer Erik egentligen att göra på jobbet?

”Inledningsvis kommer jag främst att arbeta med externa supporten av våra RM-tjänster. Nästa steg blir ett vidare supportansvar för alla Zertprodukter och då kommer jag även att ingå i utvecklingsteamet.”

Varmt välkommen till Zert Erik!