I juni började Adrian Bergström hos Zert på kontoret i Umeå. Följ hans resa från Piteå till Umeå, och Zert nedan.

Adrian är född och uppvuxen i Piteå. 2014 flyttade han ner till Umeå för att studera till civilingenjör inom industriell ekonomi på Umeå Universitet, och har sedan dess bott kvar.

Allt eftersom Zert vuxit och fått fler uppdrag har behovet av nya medarbetare ökat. Adrian har en bakgrund som elitlängdskidåkare samt arbetslivserfarenhet från pappersindustrin på SCA Packaging Munksund och från verkstadsindustrin på Rototilt Group AB. Med roller från processoperatör till assisterande projektledare har han en bra förståelse för hur Zerts kunders vardag kan se ut, samt de behov och utmaningar som finns.

”Jag har ett stort teknikintresse och har alltid gillat att förstå hur olika saker och maskiner fungerar, och hur de går att förbättra. Trivs även som fisken i vattnet i sociala sammanhang, och därför tror jag att det kommer blir en riktig fullträff att jobba på Zert. Redan från starten i ansökan, men framför allt från första intervjun, fick jag en bra känsla för företaget och medarbetarna.”

Adrians har en väldigt aktiv fritid och han håller på med allt från golf, toppturande, skoterkörning och fjällresor till längdskidåkning – som fortfarande ligger honom varmt om hjärtat.   

Att vara i framkant av utvecklingen, nya utmaningar och bra sammanhållning inom företaget är viktigt enligt honom.

”Att få chansen att ständigt utmanas och utvecklas betyder otroligt mycket för mig. Jag tycker också att vi har en bra väldigt bra sammanhållning i företaget, vi är ett litet växande företag med stora ambitioner.”

Vad kommer Adrian att göra på jobbet?

”Till att börja med kommer jag främst att arbeta som konsult inom riskbedömning, CE-märkning och även dokumentationsgranskning. Jag kommer också jobba med vidareutveckling av våra produkter. Jag ser fram emot att få omsätta mitt teknikintresse och tidigare erfarenhet från industrin i nya spännande projekt här på Zert.”

Varmt välkommen till Zert, Adrian!