Vi är glada och stolta över att presentera Kyl & Industriteknik i Väst AB som ny kund till oss på Zert.

Kyl & Industriteknik i Väst AB eller Kylit som de ofta kallar sig jobbar med Kyl och värmepumpsanläggningar, inom processindustrier och fastigheter. Kylit erbjuder kunder en totallösning för rätt temperatur, rätt klimat – med fokus på miljön.

Grundutbudet är all typ av service av en kylanläggning. Då Kylit även diversifierar sig erbjuder de hjälp med ventilationsanläggningar, injusteringar, renoveringar, ombyggnationer och styr- och reglerteknik.

Vi har pratat med William Giorgi som är kyltekniker på Kyl & Industriteknik i Väst AB.

Vad ledde fram till att ni sökte efter ett program för riskhantering?

-Vi vill bli bättre på detta område, och har därför satt upp ett kontinuerligt mål att jobba med kvalitet. Det har även funnits krav från vissa kunder som vi nu möter upp, samt att kunna erbjuda våra kunder en totallösning.

Vad kommer ni att använda Zert RM till?

-Vi kommer att göra checklistor för att se till att vi uppfyller kraven i AFS 2017:3 och även göra skyddsronder för att utföra fortlöpande tillsyn av tryckbärande anordningar.

Varför valde ni just Zert RM?

-De har en bra webbportal och ett enkelt system som uppfyller våra behov. Om vi skulle ha frågor så kan jag höra av mig till Zerts konsulter för att få hjälp med frågor kring direktiv och regler. Det känns tryggt att kunna fråga någon vid osäkerheter. Därför blev det ett väldigt enkelt att bestämma sig för ett system då Zert var det bästa valet.

Läs mer om vårt tjänstepaket för att uppfylla kraven i AFS 2017:3 Tryckbärande anordningar.

Läs mer om Kylit på deras hemsida.