Är du en ingenjör som tycker om att arbeta med människor lika mycket som du tycker om teknik? Vill du vara med och forma ett växande företags framtid? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Zert är ett konsult- och mjukvarubolag inom riskhantering som grundades i Lycksele och sedan några år har vi även kontor i Umeå. Vi är sex medarbetare som trivs ihop och hjälps åt i vår strävan att utveckla företaget. Företaget har tre egenutvecklade produkter som ligger i teknisk framkant, samtliga byggda med kunden i fokus. Vår medvetna och framgångsrika strategi har varit att satsa på vår kärnkompetens och lägga ut övriga funktioner på partners, t.ex. IT-drift och administration. Nu är tiden inne att växla upp och ta ett större grepp om marknaden inom vår nisch och även lyfta blicken internationellt.

Hos Zert får du chansen att arbeta varierat både som konsult och vara med och utveckla våra produkter. Du får vara med när våra kunder nyinvesterar i den senaste tekniken. Du får möta många branscher och jobba med allt från nya produkter som ska ut på marknaden till komplexa processanläggningar inom teknikområden som Maskinsäkerhet, Explosionsfarlig miljö, Tryckbärande anordningar och Säkra instrumentsystem.

Låter detta intressant?

Om tjänsten

Som vår ingenjör kommer du till största del jobba som konsult mot våra kunder inom tillverkningsindustrin. Du kommer leda uppdrag inom riskhantering och CE-märkning, så du behöver trivas i ledarrollen. Det är viktigt för oss att du är en social person som gillar utmaningar och som tänker nytt när möjligheten finns.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:

  • Utföra och leda uppdrag, huvudsakligen inom riskhantering och CE-märkning.
  • Leda projektmöten med kund och övriga projektdeltagare, på ett lättsamt och inkluderande sätt som sakkunnig.
  • Använda våra webbapplikationer och även delta i vidareutvecklingen av dessa, där du bidrar med din kompetens och erfarenhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och lämplig bostadsort är Lycksele eller Umeå.

Om dig

  • Du har teknisk högskoleutbildning, gärna som Civilingenjör.
  • Du har erfarenhet från industrin.
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Trovärdighet, kvalitet och effektivitet är högsta prioritet i Zerts verksamhet. Känner du igen dig i dessa kärnvärden så är chansen stor att vi kommer att trivas ihop. Vi välkomnar dig som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss!

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Ansökan

För att ansöka laddar du upp ditt CV och personliga brev här. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte, ansök så fort som möjligt, dock senast den 10 februari. OBS! Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

För frågor om tjänsten kontakta Frank Hedestig på Zert, careers@zert.se eller tel 0950-34661.

För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Ana Acosta på ana.acosta@roirekrytering.se eller 070-142 80 07.