Den 31 maj genomförde vi vår årliga användarträff för våra CLM-kunder. Vi höll till på Hotell C i Stockholm. Deltog gjorde användare från alla våra 5 kunder. CLM är vårt system för att skapa teknisk dokumentation, och syftet med dagen var att få presentera webbtjänsten CLM cloud och att få reflektioner och diskussion med våra kunder kring funktionerna i CLM.

Vi startade dagen med en presentationsrunda, sedan tog Annica Eklundh över och berättade lite historik om CLM och presenterade sammanfattningen av en övning som gjordes vid förra användarträffen som hölls i november i Umeå. En övning som handlade om hur vi ska utveckla samarbetet kring Teknisk information.

Markus Erikson tog sedan över och berättade om CLM cloud, hur webtjänsten fungerar, de förbättringar som CLM cloud ger och vilka förändringar vi gjort sedan förra användarträffen.

Timmen före lunch så hade vi bjudit in Anna Sågvall Hein från Conventus AB som gästföreläsare. Hon pratade om maskinöversättning. Vilken kvalitet som maskinöversättning ger och utvecklingen i verktyg som Google translate.

Under dagen fick även kunderna möjligheten att berätta vad som är på gång hos dom och frågor och funderingar som de hade.

Efter en trevlig lunch så hade Linda med hjälp av Jesper en genomgång av supporten, vi visade hur vi tar emot ärenden och kunderna fick även fylla i en enkät angående hur man uppfattar Zerts support.

Dagen avslutades med presentation av hur vi gått tillväga med testningen av CLM cloud och om testperioden som 3 våra kunder haft.

Vi tackar våra CLM-kunder för en bra dag och att de hade möjlighet att delta.

Läs mer om Zert CLM