Tack! Ditt meddelande har skickats.

Vi återkommer så snart vi kan!

 

Nyheter

AFRY förvärvar mjukvaruföretaget Zert AB

För att ytterligare stärka det digitala erbjudandet förvärvar AFRY mjukvarubolaget Zert AB.

AI och maskininlärning inom medicinteknik

t med att ta fram kvalitetsstandard för medicinteknisk programvara med AI och maskininlärning. Det sker i internationellt samarbete och resultatet kan bli svensk standard.

Omröstning om det kommande nya maskinförordningen

Om förslaget antas i IMCO och Europeiska kommissionen kan vi förvänta oss ett nytt maskinförordningen innan året är slut.

Maskinsäkerhet har nu genomgående stöd av metoden med säkerhetsnivåer, SIL

Att den nya, andra utgåvan av den internationella standarden IEC 62061 även omfattar icke-elektriska system gör det nu möjligt att använda metoden med säkerhetsnivåer, SIL, för alla säkerhetsfunktioner i samma maskin eller grupp av maskiner, även om de utförts mekaniskt eller pneumatisk

Zert AB är nu certifierad för informationssäkerhet ISO 27001

För oss som leverantör av molntjänster har en säker hantering av information alltid varit viktigt och högprioriterat. Genom certifieringen har vi fått ett kvitto på att vi arbetar på rätt sätt. Hela processen från första gap-analysen till godkänt certifikat har tagit...

Arbetsmiljöverket inspekterar användningen av särskilt farliga ämnen

Nu inleder Arbetsmiljöverket inspektioner av användningen av särskilt farliga ämnen. Zert kan hjälpa er på flera sätt med kemiska risker

Zerts konsulter nyckelspelare när SCA Obbola miljardsatsar

När SCA tog beslutet att expandera pappersbruket i Obbola och bygga världens största kraftlinermaskin med en projektbudget på 7,5 miljarder kronor, så anlitades konsulterna vid Zert i ett tidigt skede.

Rekordfå dödsolyckor under pandemiåret 2020

Under 2020 var det rekordfå dödsolyckor på arbetet i Sverige, totalt 29 stycken, men hittills under 2021 har redan 23 dödsolyckor inträffat.

EN ISO 1034-1:2021 – Uppdaterad standard för pappersmaskiner

Pappers- och massaindustrin är något som vi på Zert tycker är extra intressant och nu har den styrande standarden EN ISO 1034-1 uppdaterats!

Ny medarbetare på Zert - Adrian Bergström

Adrian Bergström, ny medarbetare på Zerts kontor i Umeå!

I juni började Adrian Bergström hos Zert på kontoret i Umeå. Läs mer om hur det gick till här!