Zert AB söker en Ingenjör som vill arbeta med Risk Management i Lycksele eller Umeå

Hos oss får du möjlighet att arbeta med de senaste teknikerna på marknaden. Gillar du att arbeta socialt, med tempo och samtidigt få möjlighet att gräva ner dig i det du gillar mest, teknik! Då kan detta vara rätt tjänst för dig.

Vi är ett gäng experter på industriella riskbedömningar. Vår blivande konsult inom Risk Management är en lösningsinriktad person som trivs att arbeta under stort ansvar. Zert har viljan, medlen och organisationen för att växa. Nu letar vi efter dig som är villig att anta utmaningen att bidra till att nå nästa nivå, så att vi långsiktigt förblir starka och bäst på det vi gör.

Om tjänsten

Tjänsten som RM konsult innebär att du arbetar både på plats hos kunden och på distans via vår webbtjänst. Uppdragen som oftast utförs i Sverige innebär kundbesök ca 4 ggr/månad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Utför och leder konsultuppdrag, främst inom riskhantering och CE-märkning
 • Delta i och i vissa fall leda projektmöten med kund och övriga projektdeltagare
 • Presentera våra erbjudande på ett kunnigt och trovärdigt sätt för potentiella kunder i Sverige
 • Delta i vidareutvecklingen av våra webtjänster där du bidrar med din expertis inom riskbedömning och CE-märkning

Vad erbjuder vi

Hos oss får du chansen att arbeta varierat och vara med när våra kunder nyinvesterar i den senaste tekniken. Du får möta många branscher och allt från små gadgets till stora maskiner och komplexa processanläggningar. Zert arbetar lösningsorienterat, snabbt och flexibelt genom våra verktyg. Som del i ett mindre och entreprenöriellt företag får du stort inflytande i hur förtaget utvecklas och hur arbetet utförs. Initialt får du en introduktionstid (upp till 6 månader) varpå du kommer få ett utökat ansvar.

Din profil

 • Teknisk högskoleutbildningen (gärna Civilingenjör inom Maskin- eller Elektroteknik)
 • Minst 2 års erfarenhet från industrin
 • Du uppskattar utveckling inom affärsverksamhet både vad gäller tekniska lösningar och processer samt bidrar gärna med din erfarenhet och ditt kunnande
 • Du gillar att jobba i grupp och i projektform
 • Du har god kommunikativ förmåga och kan möta människor på olika nivåer
 • Förutom svenska behärskar du även engelska i tal och skrift.

Dina personliga egenskaper:

 • Du är strukturerad, dynamisk och har ett stort driv i det du gör
 • Du har lätt för att lära och sätta dig in i nya situationer och sammanhang
 • Du är prestigelös och jordnära med förståelse för att vi når våra kvalitativa och kvantitativa mål genom vårt kunnande och engagemang
 • Du har en trygghet i dig själv som gör att du står rakt även när det hettar till i projektet där du deltar
 • Du vågar tänka nytt och ställer krav på de runt omkring dig utan att tappa din förmåga att vara lyhörd och smidig

Som del i ett mindre företag har du möjlighet att påverka hur Zert utvecklas och ditt engagemang i ditt arbete och din kommunikativa förmåga är avgörande.

Ansökan

Vi samarbetar med rekryteringsföretaget ROi rekrytering och du söker tjänsten genom att klicka här  senast den 13 Mars 2016. Då urvalet sker löpande vill vi gärna se din ansökan snarast möjligt. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via e-post.

Önskas ytterligare information om hur du ansöker eller nästa steg i processen vänligen kontakta Filippa Fridhagen på Roi Rekrytering filippa.fridhagen@roirekrytering.se

Om du har frågor om företaget eller tjänsten är du välkommen att kontakta bolagets Konsultchef Frank Hedestig på frank.hedestig@zert.se

Om Zert

Zert AB är ett ingenjörs- och it-företag med specialistkompetens i riskhantering och lagstyrd teknisk dokumentation. För att möta kundernas behov kring ökad effektivitet har vi under 20 år utvecklat ett starkt programvarustöd och ser oss som ledande inom vår nisch. Företagskulturen i Zert AB präglas av entreprenörskap och engagemang. Vår styrka ligger i kunskapen om hur ett industriellt innovations- och förändringsarbete ska drivas från start till mål. Genom att kombinera teknik, juridik och kommunikation har vi utvecklat program som ger bättre service än tjänsten på plats. Allt för att tillgodose behovet hos det lilla exporterande företag såväl som den globala organisationen.

Läs gärna mer om företaget och dess erbjudande på www.zert.se