En hälsning från oss på Zert

Vilket fantastiskt år vi har haft! Allt har gått på full fart och så verkar det också ha varit hos våra kunder. Nu känns det skönt att julen närmar sig.

På produktsidan har det hänt mycket under det gågna året här på Zert. Zert RM har fått en ny bakomliggande plattform. Zert CLM har vidareutvecklats och förfinats och vi fortsätter att ta vara på alla fördelar med att vara i molnet.

Vi har också släppt ett nytt responsivt användarinterface. Detta innebär att innehållet anpassas till skärmytan du har att tillgå.
På RM-sidan ger det möjlighet att göra riskbedömningar och följa upp åtgärder och mycket mer direkt i din smartphone, surfplatta eller dator.
För CLM innebär det att slutkunden eller serviceteknikern kan få tillgång till all produktinformation på ett fantastiskt smidigt sätt direkt i mobilen.

Kontoret under jul och nyår

Kontoret kommer vara stängt den 27 och 28 december, vilket innebär att supporten inte kommer vara bemmanad under dessa dagar. Är det något ni undrar över eller behöver hjälp med under mellandagarna, kontakta oss så vi kan hjälpa er med det.

Vår julgåva

En tradition för oss på Zert är att lämna en julgåva till SAK, Svenska Afghanistankommittén och deras arbete för ett Afghanistan fritt från fattigdom, våld och diskriminering.
Att kunna läsa och skriva är en av de viktigaste faktorerna bakom framsteg inom hälsa, försörjning och inflytande. SAK arbetar för att så många som möjligt ska få tillgång till utbildning av god kvalitet.