Expansion är vårt nästa steg. Vad är ditt? Låt oss kort beskriva läget och hoppas att det väcker ditt intresse.

Zert har gjort en resa från konsultbolag till mjukvarubolag. Vi har idag tre egenutvecklade produkter som ligger i teknisk framkant, samtliga byggda med kunden i fokus. Nu är tiden inne att växla upp och ta ett större grepp om marknaden inom vår nisch och även lyfta blicken internationellt.

Företaget grundades i Lycksele och sen några år har vi även kontor i Umeå. Vi är sex medarbetare som trivs ihop och hjälps åt i vår strävan att utveckla företaget. Vår medvetna och framgångsrika strategi har varit att satsa på vår kärnkompetens och lägga ut övriga funktioner på partners, t.ex. IT-drift och administration.

Zert är ett stabilt, välskött och lönsamt företag och vi är stolta över utvecklingen mot mjukvarubolag. Vår utmaning är att utveckla affärsmodellen med repetitiva intäkter och stegra tillväxttakten. Denna spännande utmaning erbjuder vi vår nästa VD.

Är det du?

I så fall är du väl rustad med erfarenhet av att leda och utveckla affärsverksamhet både vad gäller produktutveckling och kommersiell tillväxt. Eftersom Zert är ett relativt litet företag är det viktigt att du trivs i en både strategisk och operativ roll inom försäljning med kundkontakter och allt övrigt som rör marknadsbearbetning. Många av våra kunder är tillverkningsindustrier så insikter från den världen är en tillgång. VD-rollen innebär ett ekonomiskt och legalt ansvar som vi gärna ser att du har erfarenhet av.

Trovärdighet, kvalitet och effektivitet är högsta prioritet i Zerts verksamhet. Känner du igen dig i dessa kärnvärden så är chansen stor att vi kommer att trivas ihop. Vi välkomnar dig som vill leda vår expansion och utvecklas tillsammans med oss!

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Vi samarbetar med Nyckelkompetens. Kontakta gärna rekryteringskonsult Catharina Hörnfeldt på 070-244 81 86 om det här känns spännande och du vill veta mer. Intervjuer sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt via nyckelkompetens.se och allra senast 2019-01-27.